Beveren Festivalt gaat voluit voor beats en schrapt Live Stage

Beveren Festivalt
De organisatie van Beveren Festivalt heeft beslist om de programmatie vanaf dit jaar over een andere boeg te gooien. Ervaring heeft geleerd dat de DJ Stage aanzienlijk populairder is dan het Live podium. Daarom zal de nadruk dit jaar meer dan ooit op dj’s liggen.

Van 23 tot en met 25 augustus sluit Beveren Festivalt voor de achtste keer de zomervakantie in het Waasland af. Het driedaags evenement vindt plaats op het Gravenplein in Beveren. Op twee verschillende podia bieden ze plaats aan nationale en internationale artiesten. Anders dan de vorige jaren, wordt voor deze achtste editie voluit de kaart van de DJ Stage getrokken. Die bleek de voorbije jaren sowieso veel populairder te zijn dan het Live Podium. “Artiesten die echt een massa volk op de been brengen, zijn voor Beveren Festivalt financieel gewoon niet haalbaar en hebben vaak exclusiviteit op de grote festivals”, legt voorzitter Davy Caluwé uit. “Daarom hebben we ervoor gekozen om het Live podium in de DJ Stage ‘De Fabriek’ te verwerken en de focus bij de artiesten te verleggen naar beats.”

Beveren Festivalt

Openluchtfuif

Op vrijdag 23 augustus staat de grootste openluchtfuif van Beveren gepland, met DJ’s op twee podia. Al aangekondigd is Average Rob, bekend van Boitlyfe op Studio Brussel en zijn grappige Humo Festivalfilmpjes, samen met ‘Omdat Het Kan Soundsystem’. Zaterdag 24 augustus wordt het festivalterrein omgetoverd tot een heuse danstempel. Hiervoor zal onder meer Regi zorgen, die in 2016 ook de weide al in vuur en vlam zette.

Het Familie Festival vindt plaats op zondag 25 augustus. Hiervoor werd de populaire groep #LikeMe reeds aangekondigd en de tickets gaan snel de deur uit. Meer namen voor Beveren Festivalt worden de komende weken aangekondigd.

Toegangstickets voor het festival zijn nu al online te koop. De tickets zullen vanaf begin juli ook in verschillende voorverkooppunten worden verkocht. Meer info en tickets: www.beverenfestivalt.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.