Beklim de toren en bezoek de schatten van Sint-Martinuskerk

google
Op zondag 2 juni gooit de Sint-Martinuskerk in Beveren de deuren open naar aanleiding van ‘Open Kerken-dag’. Een unieke kans om de toren eens te beklimmen.

Er is onder meer een fototentoonstelling, een Sint-Maartensroute en men kan de kerkschatten bezoeken. Er is ook een mogelijkheid om de toren te beklimmen. Men kan de klokken enkel begeleid bezichtigen vanaf 10 uur. Om de 45 minuten vertrekt een groep. Dit kan enkel via reservatie. Reserveren kan met een mail naar kerkbestuur9120@gmail.com of via het nummer 0468/16.87.75. De inschrijvingen zijn beperkt en daarom zullen de eerste 100 inschrijvingen kunnen deelnemen. Opgelet: er zijn 96 treden naar boven en evenveel naar beneden. Oordopjes kunnen nuttig zijn en kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegelaten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.