Beelden tonen enorme ravage bij DP World na aanvaring kraan

facebook
Op sociale media zijn beelden opgedoken van de ravage bij containerbehandelaar DP World na de aanvaring van een havenkraan door een losgeslagen schip. De foto’s laten niks aan de verbeelding over. Van de kraan blijft enkel een hoop verwrongen staal over. Het mag een klein mirakel heten dat er geen gewonden gevallen zijn.

De foto’s tonen ook duidelijk aan dat het aanwezige personeel zich bijzonder snel uit de voeten moest maken toen ze het schip op zich af zagen komen. Auto’s van technici die aan de kraan bezig waren met onderhoudswerken, zijn blijven staan en liepen eveneens schade op door vallende brokstukken.

De opruimwerken zullen nog enkele weken in beslag nemen. Het containerschip ‘APL Mexico City’ lag woensdag nog altijd voor aangemeerd bij DP World.

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebookReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.