Autopsie bevestigt doodsoorzaak Lore (8) en Lucas (6): vader vermoordde kinderen door hen te verdrinken

Lore (8) en Lucas (6) werden zondag dood teruggevonden.
DR Lore (8) en Lucas (6) werden zondag dood teruggevonden.
De twee kinderen die zondag om het leven gebracht werden door hun vader, zijn gestorven door verdrinking. Dat heeft de autopsie uitgewezen en wordt bevestigd door het Brugse parket. De lichamen van Lore (8) en Lucas (6) werden in Knokke teruggevonden in de wagen van hun vader, die zich even verderop van het leven beroofde. In het gezin zouden al enige tijd problemen geweest zijn.

Tom Stoop (37) doodde zijn kinderen door hen te verdrinken, wellicht in de jacuzzi. Dat staat nu vast na de autopsie op de twee lichaampjes van Lore (8) en Lucas (6). “De autopsie op het lichaam van de vader moet nog plaatsvinden”, meldt het Brugse parket. “Het is ook nog wachten op de resultaten van het toxicologisch onderzoek.” 

De man uit het Oost-Vlaamse Beveren sprong zondagmorgen van een kraan langs de Kalvekeetdijk in Knokke. In zijn wagen die om de hoek geparkeerd stond, trof de politie de levenloze lichamen van zijn twee kinderen aan. Hun moeder kreeg het tragische nieuws te horen bij haar moeder. 

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen met de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of zelfmoord1813.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.