Levensloopcomité zet voorbereidingen verder maar last groepsactiviteiten af tot de zomer

Kristof Pieters
De Stichting tegen Kanker heeft beslist om alle Levenslopen, en ook alle andere activiteiten in het kader van Levensloop, af te gelasten. Dit tot en met 3 juli 2020. De organisatie in Beveren gaat ervan uit dat haar editie in oktober wel nog zal kunnen plaatsvinden.

“De afgelasting van alle Levenslopen tot de zomer is een beslissing die zeker te verantwoorden is vanuit het standpunt van onze Vechters, die behoren tot de corona-risicogroepen”, klinkt het. “Dit betekent voor onze Levensloop Beveren dat al onze (groeps)activiteiten tot die datum worden afgelast. Het gaat onder meer om onze Kick-Off, de uitstap van de Vechters, de bezoeken ter plaatse van ons sponsorteam, enz. Al deze activiteiten zullen niet doorgaan zoals gepland. Ons promoteam zal wel aanwezig zijn op de evenementen die (voorlopig nog) kunnen doorgaan.”

Het Levensloopcomité heeft ook beslist om de vergaderingen van het kernteam en de verschillende subcomité’s af te gelasten. “Op dit moment gaan we ervan uit dat onze Levensloop Beveren op 24 en 25 oktober wel zal kunnen plaatsvinden. We zullen nu bekijken hoe we op een alternatieve manier de voorbereidingen verder kunnen zetten.”