Beverse verenigingen gaan de straat op en verkopen plantjes voor KOTK

Van 13 tot en met 15 september slaan de verenigingen uit Bever de handen in mekaar en verkopen een heel weekend plantjes voor Kom op tegen Kanker.
RV Van 13 tot en met 15 september slaan de verenigingen uit Bever de handen in mekaar en verkopen een heel weekend plantjes voor Kom op tegen Kanker.
Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september slaan de verenigingen uit Bever de handen in mekaar en verkopen ze een heel weekend plantjes voor Kom op tegen Kanker.

Dit jaar werden er maar liefst 640 plantjes besteld. De azalea’s worden verkocht aan 7 euro per stuk. De opbrengst van de verkoopactie gaat naar de talrijke projecten van de Vlaamse Liga tegen Kanker, met dit jaar bijzondere aandacht voor kinderen en kanker, psychosociale ondersteuning en wetenschappelijk onderzoek. Wie plantjes wil bestellen, kan dat via Philippe Allert op 054/58.71.75 of 0476/45.20.68.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.