Exclusief voor abonnees

Bever houdt al half jaar stand tegen het coronavirus: “Puur toeval en geluk dat niet blijft duren”

Thierry Van Vreckem (49), Sabrina Durieux (48), Dirk Willem (56) en Elke Bolangier (35) laten zich uit over de situatie.
Mozkito Thierry Van Vreckem (49), Sabrina Durieux (48), Dirk Willem (56) en Elke Bolangier (35) laten zich uit over de situatie.
Bever, de kleine faciliteitengemeente in het Pajottenland van net geen 20 vierkante kilometer die 2.159 inwoners telt. Sinds het coronavirus in februari officieel in ons land arriveerde, is er nog geen enkele inwoner in het dorp officieel besmet geraakt. Geluk en toeval volgens de ene, volgens de andere door de afwezigheid van hoogspanningskabels en windturbines. Vier inwoners geven hun mening. “Het is onmogelijk dat de teller op nul gaat blijven staan”, luidt het.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.