Volledig vernieuwde ALDI opent deuren

De volledig vernieuwde ALDI aan de Tervuursesteenweg 167 in Bertem heeft zaterdag feestelijk de deuren geopend. De veranderingen zijn duidelijk zichtbaar: een uitgebreide broodafdeling, een heuse versmarkt met groenten en fruit van topkwaliteit, een nieuwe winkelindeling, nieuw meubilair, heldere ledverlichting, enzovoort. “Zo wordt winkelen bij ALDI comfortabeler en nog eenvoudiger”, zo klinkt het bij de supermarktketen.

De ombouw van de winkel in Bertem maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor ALDI. Daarbij worden in 2018 en 2019 alle 450 Belgische ALDI-winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept. De keten is hiermee gewapend voor de toekomst. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.30 tot 19 uur. De winkeloppervlakte bedraagt 830 vierkante meter en er zijn zowat 80 parkeerplaatsen beschikbaar. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Erwin Van Roy

    Verhove duurste winkel ik kan er gerust andere opnoemen die duurder zijn. Maar als je als mens en persoon wat goed uitkijkt. Dan kan je in cobinatie met verschillende winkels zeer goedkoop winkelen.

  • romy verhove

    Aldi een van de duurste winkels ,eerst meer dan 30 jaar de goedkoopste zijn en stelselmatig de prijzen opdrijven zodanig de slapende kudde niks merkt ,ik ga voor Colruyt beste prijzen ook A merken juist goed uit de doppen kijken ...