Voetpad in Dorpstraat wordt heraangelegd

In de Dorpstraat in Leefdaal zal de technische dienst van de gemeente Bertem een deel van het onverharde voetpad vervangen door betonklinkers. Zo willen we het comfort en de veiligheid van de zachte weggebruiker verbeteren.

De wegaanleg van centrum Leefdaal verloopt in fases. Daarom heeft het gemeentebestuur beslist om in een deel van de Dorpstraat enkele noodzakelijke werken uit te voeren om zo de staat van de openbare weg tijdelijk te verbeteren. U kon al vaststellen dat vorige week in een deel van de Dorpstraat een nieuwe asfalttoplaag werd aangebracht. Van donderdag 25 oktober tot en met woensdag 7 november, telkens tussen 7.30 en 16 uur, wordt er ook nog een deel van het voetpad vernieuwd. De werfzone bevindt zich in de Dorpstraat tussen huisnummers 560 en 566. De twee onverharde delen voetpad voor en naast huisnummer 562 en tussen huisnummers 564 en 566 worden dan verhard met betonklinkers.

Het is mogelijk dat er enige verkeershinder kan optreden. Driekleurige verkeerslichten zullen er het verkeer regelen, zodat die hinder zo beperkt mogelijk blijft.

Gemeentehuis Bertem
Vertommen Gemeentehuis BertemReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.