Exclusief voor abonnees

Jeroen beleeft inbraak live op gsm tijdens restaurantbezoek: “Daders op haar na gemist”

De inbrekers, te zien vanop de terrascamera van Jeroen De Groef.
vertommen De inbrekers, te zien vanop de terrascamera van Jeroen De Groef.
Jeroen De Groef uit Leefdaal zat donderdagavond rustig op restaurant toen hij een bericht kreeg dat er beweging op zijn terras was. Al snel bleek het om drie inbrekers te gaan. Jeroen reed naar huis en kon live volgen hoe de inbrekers zijn huis waren binnengedrongen. Toen hij op hetzelfde ogenblik als de politie aankwam bij zijn woning in de Dorpstraat, waren de vogels al gaan vliegen. Ze konden geen buit maken. Jeroen maakte de beelden van de daders openbaar op Facebook. Opmerkelijk: ze vertonen opvallend veel gelijkenissen met inbrekers die onlangs in het VTM-programma Faroek te zien waren.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peggy Verhoeven

    Natuurlijk waren de vogels al gaan vliegen mijn moeder woont daar 500 meter verder en de politie is daar met loeiende sirenes doorgevlogen. Alsof die mannen dan braafjes gaan blijven staan wachten.

  • karel van zand

    10 jaar is nog te weinig... men weet dat men niet moet en mag inbreken.... dus voor heel lang achter de tralies graag... en verplicht werken daar.... niet genieten van de faciliteiten . Dat is de enige manier om criminaliteit in te dijken. Pamperstraffen helpen niet

  • Filip Vanlaeken

    Wie zijn gezicht verbergd moet minstens 10j effectief krijgen. Komaan politici : bescherm uw brave burgers (en politie) toch eindelijk eens !!