Geplande asfalteringswerken in Bertem

Van 15 tot 19 oktober zal aannemer Grizaco in opdracht van de gemeente Bertem delen van de Bankblokstraat, Voerhoek, de Dorpstraat, de Kerstraat en de Vossenstraat opnieuw asfalteren. Die week worden daar dan ook de nodige verkeersmaatregelen genomen. Het centrum van Leefdaal blijft bereikbaar.

Gemeentehuis Bertem
Vertommen Gemeentehuis Bertem

Maandag 15 oktober en dinsdag 16 oktober worden alle hierboven genoemde straten afgefreesd. Tijdens het affrezen is plaatselijk verkeer niet mogelijk. Nadat er gefreesd is en voor de eigenlijke asfaltering gebeurt, kan het verkeer er opnieuw over.

Onder voorbehoud van goede weersomstandigheden wordt van 17 oktober tot 19 oktober straat per straat de toplaag geasfalteerd. Tijdens het asfalteren en het uitharden van het asfalt zal het niet mogelijk zijn om de straat in of uit te rijden. De gemeente Bertem dan ook uitdrukkelijk om in die periode voertuig(en) buiten de werfzone te plaatsen. Van zodra de signalisatie verwijderd wordt, is de straat terug toegankelijk.

Op deze vijf plaatsen wordt in de week van 15 oktober tot 19 oktober een parkeerverbod voorzien. Voor de werken in de Dorpstraat wordt die week een omleiding voorzien vanuit Vossem via de Stationsstraat, Tervuursesteenweg en Boskee. De Lijn volgt gedurende de ganse week de omleiding en zal hierover communiceren op haar website. In de niet-bediende haltes wordt ook een bericht uitgehangen. Het centrum van Leefdaal en de handelaars blijven bereikbaar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.