Bertem Buiten Gewoon met kunst van uitgeweken bewoners

Bertem Buiten Gewoon met uitgeweken Bertemse kunstenaars
Vertommen Bertem Buiten Gewoon met uitgeweken Bertemse kunstenaars
Zeven kunstenaars die ooit in Bertem woonden en zich nog altijd betrokken voelen bij de gemeente, komen even terug. Nog tot en met 23 november stellen zij samen tentoon in het gemeentehuis.

Kunstenaars Margrete Vanschoelant, Tosca Penninckx, Eliane Morris, Katrijn Justaert, Monique Derom, Martine en Benny Saenen keren even terug naar hun roots in Bertem om de bezoekers te laten genieten van hun werken. Zowel schilderkunst, grafiek en tekeningen, als fotografie, airbrush en keramiek komen aan rijkelijk bod.

Margrete Vanschoelant komt uit Bertem. Zij komt echter speciaal voor deze tentoonstelling even terug uit Barcelona, waar ze nu woont. Ook Tosca Penninckx heeft in Bertem gewoond, maar is naar Herent verhuisd. Eliane Morris, Katrijne Justaert en Monique Derom zijn afkomstig uit Leefdaal. Eliane woont nu in Vossem, Katrijn trok naar Leuven en Monique vond haar nieuwe thuis in Tielt-Winge. Martine en Benny Saenen verhuisden van Korbeek-Dijle naar Tienen. Buiten deze kunstenaars kwam deze tentoonstelling ook tot stand door de interesse en inzet van schepen van cultuur, Greet Goossens (Open Vld, eerste van links op de foto).

Bezoek de tentoonstelling in het gemeentehuis op de Tervuursesteenweg 178 in Bertem. Dit kan op maandag tussen 13 en 20 uur en tijdens de andere werkdagen tussen 8.30 en 12 uur. De toegang tot de tentoonstelling is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.