2de editie ‘Kattestroof speelt tegen kanker’

schoolomgeving Leefdaal
Vertommen schoolomgeving Leefdaal
Het speelterrein van GBS Leefdaal staat op 9 en 10 augustus in het teken van de tweede editie van ‘Kattestroof Speelt Tegen Kanker’. De opbrengst van dit spetterend evenement gaat rechtstreeks naar Think Pink België en het Kinderkankerfonds vzw.

“Iedereen is van harte welkom op vrijdag 9 augustus vanaf 13 tot 17 uur op de terreinen van GBS Leefdaal. Het evenement wordt rustig voortgezet op zaterdag 10 augustus van 13 tot 20 uur. Terwijl de kinderen zich uitleven, kan u genieten van lekkere versnaperingen en drankjes. Haren knippen kan voor een spotprijs en doneren is zelfs volledig gratis. De lengte daarvoor is zopas veranderd naar 30 cm. Vrijdag is er een free podium en zaterdag fleuren live bands onze speldag op. De winst gaat integraal naar Think Pink België en het Kinderkankerfonds. De (hoofd)animatoren van Kattestroof hopen jullie allemaal daar te zien”, zo klinkt het bij de gemeente Bertem. 

Opgelet: dit is geen gewone speelpleindag. Kinderen moeten vergezeld worden door een volwassene.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.