‘Terug naar Leefdaal’ met Jos Brumagne

Terug naar Leefdaal van Jos Brumagne
Vertommen Terug naar Leefdaal van Jos Brumagne

Jos Brumange zet het werk van zijn vader voort en heeft een fijn boek over Leefdaal geschreven. Op woensdag 24 april komt hij er in de bib van Leefdaal over vertellen.

Honderden artikelen en boeken had Willy Brumagne verzameld, wanden vol archief, literatuur en foto’s voor het boek dat hij wilde schrijven over Leefdaal, voor zijn plotse overlijden. Zoon Jos heeft nu zijn versie van de caleidoscopische zoektocht neergeschreven over een veranderend en evoluerend dorp en zijn bewoners. En verrassend vaak kijkt de grote geschiedenis om de hoek.

Op woensdag 24 april om 20 uur komt Jos hierover vertellen in de bib van Leefdaal. De lezing zal rijkelijk geïllustreerd worden met foto’s en voorwerpen. Wie zijn boek wil kopen kan dat nu al in de bibliotheken van Bertem en Leefdaal. De kostprijs 20 euro. De lezing is gratis. Reserveren is verplicht via de website van de gemeente Bertem.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.