Yves Poppe nieuwe voorzitter CD&V

Yves Poppe is voortaan voorzitter van CD&V Berlare. Hij volgt daarmee Steven Baeyens op die negen jaar lang de partij leidde.

Pas 26 jaar is Yves Poppe en hij wil er met volle moed tegenaan om CD&V Berlare een nieuw elan te geven tegen de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij werd Yves Poppe met bijna 97 procent van de stemmen verkozen als nieuwe voorzitter. Poppe zetelde al enkele jaren in het partijbestuur van CD&V en is geen onbekende in Berlare. Als ondervoorzitter van de Landelijke Gilde Berlare en actief lid binnen verschillende verenigingen in Groot-Berlare weet hij wat er leeft in zijn gemeente. Poppe is van beroep stafmedewerker kwaliteit, beleid en organisatie bij de stad Aalst.


Poppe weet alvast wat hem de komende twee jaar te doen staat. "Eerst en vooral gaan we starten met het opmaken van ons partijprogramma in de aanloop naar 2018. Daarnaast gaan we ook op zoek naar potentiële partijversterkers zodat we in 2018 met een sterk programma en met een sterke lijst voor de dag kunnen komen." (KDBB)