Tournée Locale brengt je langs leuke plaatsen in Berlare, eindigen doe je in vernieuwde Boerenkrijgpark

Op 2 juni krijg je de kans om het volledige vernieuwde Boerenkrijgpark te bezichtigen met Tournee Locale.
Geert De Rycke Op 2 juni krijg je de kans om het volledige vernieuwde Boerenkrijgpark te bezichtigen met Tournee Locale.
Op 2 juni organiseert de gemeente een lokale tour door heel Berlare in het teken van ‘Tournée Locale’. Die dag wordt er een fietssneukeltocht georganiseerd die je langs heel wat leuke plaatsen in de gemeente brengt, en je plaatsen laat zien waar je misschien nog nooit geweest bent. 

Je gaat met de fiets langs elf lokale handelaars en brengt intussen een gratis bezoek aan het Waterzuiveringsstation Sluis en het pompgemaal aan de Turfput. “Met dit evenement zoomen we op een leuke speelse manier in op onze natuur, mobiliteit, voeding en energie”, legt schepen van Toerisme Steven Vandersnickt uit. “Als knooppunt in de Overmeerse dorpskern kan iedereen kennis maken met het vernieuwde Boerenkrijgpark, dat de geschikte locatie is”, klinkt het. In het park zullen er leuke, gratis workshops zijn die dag, die meteen ook de kans geven om heel het park te bezichtigen. “Het park is de eindhalte van de sneukeltocht en we voorzien er een leuke namiddag vanaf 14 uur”, aldus de schepen. Ook de Heemkring van Overmere zal die dag de deuren open zetten. “Om 16.30 uur volgt er dan nog een knallend slotconcert van de Overmeerse fanfare”, besluit de schepen.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de sneukeltocht. Meer info kan je vinden op de website van de gemeente via www.berlare.be/tourneelocale.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.