Toegang op Nieuwdonk vanaf vandaag volledig gratis

Archieffoto
Koen Baten Archieffoto
De deputatie van de provincie heeft deze voormiddag beslist om het recreatiedomein Nieuwdonk gratis toegankelijk te maken voor alle bezoekers. Het domein was tot vorig jaar eigendom van DDS-Verko en de gemeente Berlare, maar veranderde vorig jaar van eigenaar en werd eigendom van de provincie. 

Tot vorig jaar werd er toegangsgeld gevraagd voor alle bezoekers en de parking was toen ook gedeeltelijk betalend. De beslissing is nu gevallen om dit niet meer te doen. De gemeente Berlare had voor de gratis toegang al eens samen gezeten met de provincie. De gratis toegang gaat onmiddellijk in. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Erwin Raman

    Allemaal goed en wel ik ga al jaren naar nieuwdonk met de hond en is daar altijd prachtig onderhouden ik stel me dan de vraag of dat ga blijven duren nu het gratis is want is prachtdomein.