Thor krijgt meer dan duizend kaartjes geleverd door Bpost

Postbode Jurgen stond maandagochtend met drie bakken vol kaartjes voor de deur van Thor.
BPost Postbode Jurgen stond maandagochtend met drie bakken vol kaartjes voor de deur van Thor.
Postbode Jurgen Van Boven heeft maandagochtend meer dan duizend kaartjes afgeleverd aan de Mosseveldstraat in Overmere. Al de kaartjes zijn geadresseerd aan Thor, die kampt met een hersenafwijking en dol is op postkaartjes. “Het is schitterend wat al deze lezers doen voor ons”, zegt mama Nancy De Boever. 

Met drie bakken afgeladen vol postkaartjes, in totaal 1.028, kwam Bpost maandagochtend aanbellen bij Thor Braeckman uit Overmere. Vorige week lanceerden wij in deze krant een oproep voor kaartjes te sturen naar Thor voor zijn communie. De respons was enorm. De dag nadien kwamen er al heel wat kaartjes binnen, en ook maandag werden er dus nog duizend afgezet. Ook de postbode zelf had een kaartje geschreven voor Thor. Een grote kaart wou de enthousiaste Thor meteen openen. Ook poseerde hij zeer gewillig met postbode Jurgen. 

Postbode Jurgen Van Boven leverde maandagochtend 1.028 kaartjes af aan Thor.
Bpost Postbode Jurgen Van Boven leverde maandagochtend 1.028 kaartjes af aan Thor.

Mama Nancy De Boever is erg onder de indruk. “Al die cadeautjes, al die kaartjes, het doet ongelofelijk veel deugd om deze te krijgen”, klinkt het. “Veel zelfgemaakte kaarten, leuke boodschappen, ik wil iedereen enorm hard bedanken voor wat ze allemaal doen.” Ook Thor zelf vindt het fantastisch dat hij al deze kaartjes krijgt en is bijzonder enthousiast. “Zijn communie was bijzonder geslaagd, en hij heeft zeker genoten van de vele kaartjes", besluit Nancy. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.