Such a Night vzw brengt herinnering aan Johnny Cash en de Eagles naar Berlare

Clive John brengt de muziek van Johnny Cash.
RV Clive John brengt de muziek van Johnny Cash.
In 2020 pakt de vzw Such a Night uit met enkele optredens die bij iedereen wel een belletje doen rinkelen. Ze laten niemand minder dan Johnny Cash terug tot leven komen. Ook de Eagles worden geëerd tijdens een van de optredens die de vzw zal organiseren. 

Op 8 en 13 maart 2020 zullen beide optredens plaatsvinden in CC Stroming in Berlare. De Eagles hebben wereldwijd meer dan 150 miljoen verkochte platen en zijn een van de succesvolste bands aller tijden. De Dutch Eagles brengen al 15 jaar hun repertoire en doen dat met veel succes. Met hun nieuwste show ‘Gold’ doen ze ook Berlare aan en brengen ze maar liefst 25 gitaren mee het podium op. 

Johnny Cash is al zeker 15 jaar dood, maar Clive John brengt de zanger elke keer opnieuw tot leven. Zijn shows zijn een unieke belevenis en Clive John is twee druppels water Johnny Cash. Ook zijn dochter is onder de indruk. Hij komt samen met The Spirit Band naar Berlare en brengt de klassiekers opnieuw tot leven met origineel beeldmateriaal. Tickets zijn te koop via www.suchanight.be en kosten 22 euro. Vanaf 3 januari kan je je tickets bestellen. Telefonisch boeken kan ook via 0477/35.98.79. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.