Sp.a Berlare kiest nieuw voorzittersduo

Christelle en Marcel staan nu aan het roer.
RV Christelle en Marcel staan nu aan het roer.
De lokale afdeling van sp.a Berlare heeft een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter gekomen. Cindy Roelandt die voorzitter was, geeft zo de fakkel door aan Marcel Vinck. Christelle Vanhouwe wordt de nieuwe ondervoorzitter. “De combinatie met gemeenteraadslid was erg druk, en onze partij staat er voor om zo weinig mogelijk cumuls uit te voeren, vandaar deze beslissing", zegt Cindy.

De uittredende voorzitter is tevreden met de keuze. “Het zijn twee drijvende krachten die onze visie goed kunnen verkondigen", klinkt het. Marcel Vinck is 62 jaar en gepensioneerde. Hij is een grote dierenvriend en fietst graag. Christelle Vanhouwe is vrijwilliger bij Slaatje Praatje, Rap op Stap en nog tal van verenigingen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.