Exclusief voor abonnees

RECENSIE Pur Boeuf ***1/2

Geert De Rycke
Jeff Hanselaer staat intussen 5 jaar in de potten te roeren van Pur Boeuf, het voormalige vleesrestaurant De Snoeck aan het Donkmeer in Overmere. Anderhalf jaar geleden werd de zaak volledig opgeknapt en ging de focus naar de gastronomische keuken. Een keuken met twee gezichten, die bij momenten hoog niveau haalt. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.