Night running festival opnieuw succes met duizend lopers

Geert De Rycke
Het New Years Night Running Festival in Berlare zaterdagavond was opnieuw een groot succes. Er werd een schitterend parcours opgemaakt langsheen de mooiste plaatsen in de gemeente, en onderweg was er leuke muziek van verschillende dj’s en heel wat inwoners die de lopers aanmoedigden. 
Geert De Rycke

Het evenement werd voor het eerst in 2016 opgestart. De loopwedstrijd werd in het donker georganiseerd met enkel straatverlichting en een ledsportarmband voor de deelnemers. Op deze manier was er heel veel sfeer in Berlare. 

De verschillende parcours waren telkens 5 of tien kilometer, maar dit jaar waren er voor het eerst ook kortere afstanden. Voor de allerkleinsten was er de 300, 600 of 900 meter. Ook voor de kleuters was er een leuke snoeploop voorzien dit jaar. 

Langsheen het parcours stonden verschillende dj’s klaar om de lopers aan te moedigen. De loopwedstrijd was opnieuw meer dan geslaagd. 

Geert De RyckeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.