Nieuwjaarsconcert van ‘t Meziek brengt je naar Wenen

Getty Images/iStockphoto
Op 4 januari organiseert 't Meziek Berlare 2004 zijn jaarlijkse nieuwjaarsconcert in CC de Stroming in Berlare. Dit jaar weerklinken de zoete klanken van het Weense Nieuwjaar. 

't Meziek zal dit jaar bijgestaan worden door sopraan Lies Vandewege, pianiste Lieve Van de Rostyne en twee violisten. Lies Vandewege studeerde in 2007 af met een onderscheiding aan het Conservatorium in Antwerpen. Ze volgde daarna studies aan de Koningin Elisabeth Muziekkapel waar ze de selectie Opera volgde. Lies kreeg schitterende commentaren in binnenl- en buitenland voor haar optredens. 

Ook het instaporkest zal traditiegetrouw een optreden geven. Dit onder leiding van Astrid Tison, de nieuwe dirigent. Ook het voltallige harmonieorkest van ‘t Meziek zal daarna nog een aantal werken brengen. 

Het concert start om 20 uur in CC de stroming. Tickets zijn nog beschikbaar en kosten 15 euro, voor kinderen onder de 12 jaar 8 euro. Je kan tickets verkrijgen via cultuur.reserveren@berlare.be of via 052 43 25 50. Ook op de webshop van Berlare kan je kaarten verkrijgen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.