Nederlandse Topcoach komt tijdens week van sport trainers zaalvoetbalclub bijscholen

Illustratiefoto.
Thinkstock Illustratiefoto.
Tijdens de Europese week van de sport van 23 tot 30 september haalt Zaalvoetbalclub La Doce Overmere de Nederlandse topcoach Jan Vogels in huis. De coach won vorig seizoen met FC Eindhoven de beker in het Nederlandse zaalvoetbal. De uitwisseling wordt mee gefinancierd door het Erasmus+ programma van de Europese Unie.

“Vogels is de geknipte man om de lokale trainers bij te scholen om meer zaalvoetbal in de jeugdopleiding te verwerken”, zegt Piet Van der Sypt. “Futsal kan zeker een rol spelen in de ontwikkeling van jonge lokale voetballertjes.” 

De jeugdspelers en trainers van FC SKV Overmere, SK Berlare en SKL Doorslaar zullen ook deelnemen aan dit project. Trainers van andere teams zijn op 25 september van 13 uur tot 19 uur welkom om deze opleiding te komen volgen. Wie wil deelnemen, kan zich inschrijven via de Facebookpagina van La Doce Overmere. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.