Koffiehuis De Waterkant serveert ‘hittegolf-ontbijt’

De hittegolf-ontbijtformule van koffiehuis De Waterkant bleek een schot in de roos.
Geert De Rycke De hittegolf-ontbijtformule van koffiehuis De Waterkant bleek een schot in de roos.
Een creatieve ondernemer past zich aan de omstandigheden. Dat bewijst Tatjana Labio van koffiehuis De Waterkant aan de Donk in Berlare andermaal. Het ‘hittegolf-ontbijt’ dat ze donderdagochtend serveerde lokte een pak volk.

Koffiehuis De Waterkant was donderdagnamiddag tijdens de heetste uren gesloten tussen 13 en 18 uur. “Een beslissing die ik heb gemaakt in mijn overleg met de jobstudenten die hier aan de slag zijn. Het moet menselijk blijven om te werken.” Geen slechte beslissing zo bleek. “Deze namiddag was het volgens mijn thermometer meer dan 40 graden op ons terras. Dat zijn geen menselijke temperaturen om te werken.”

Om haar klanten toch ter wille te zijn, opende Tatjana haar zaak donderdagochtend een uurtje vroeger, om 7.30 uur, en serveerde ze een ‘hittegolf-ontbijt’. “Een succes, want vooral in de vroege uren zat onze zaak vol.” Alle klanten krijgen bij hun aankomst ook een gratis fris glaasje water aangeboden. “Ook de jobstudenten laat ik regelmatig pauzeren zodat ze voldoende kunnen drinken”, aldus Tatjana.

Tatjana Labio van Koffiehuis De Waterkant.
Geert De Rycke Tatjana Labio van Koffiehuis De Waterkant.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.