Jeep for life brengt 6.500 euro op voor goede doel

Jeep for Life bracht ongeveer 6.500 euro op.
RV Jeep for Life bracht ongeveer 6.500 euro op.
Jeep for life, een actie ten voordele van de Warmste Week, heeft 6.500 euro in het laatje gebracht voor het goede doel. De organisatoren zullen het geld verdelen tussen Kom Op Tegen Kanker en revalidatiecentrum Pulderbos. “Wij kozen voor deze goede doelen omdat twee goede vrienden met kanker te maken kregen”, vertelt Jarno Van Mingeroet.

Zes mensen hebben hun schouders gezet onder de ‘Jeep for life’. De wagens verzamelden in Berlare en vertrokken van daar richting Avelgem. “Het parcours liep over verschillende bospaden en zelfs een privéterrein. Toestemming krijgen voor alles, was niet eenvoudig. Maar we we hebben het toch voor elkaar gekregen, waardoor het een zeer geslaagde rit was”, klinkt het. Onderweg werd er voor de deelnemers soep en een ontbijt voorzien.

Jarno Van Mingeroet: “Goede vrienden van ons kregen met de verschrikkelijke ziekte die kanker is te maken, en één van hen revalideert nu in Pulderbos. Daarom dat we kozen om een actie op te zetten ten voordele van Kom Op Tegen Kanker en het revalidatiecentrum.”

De rit kon op heel wat belangstelling rekenen, met als gevolg dat er een mooi bedrag kon ingezameld worden. “We hebben ongeveer 6.500 euro ingezameld. We willen dan ook iedereen bedanken”, klinkt het.

Jeep for Life bracht ongeveer 6.500 euro op.
RV Jeep for Life bracht ongeveer 6.500 euro op.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.