Benefiet voor Vintage Car Shop levert meer dan 20.000 euro op

Geert De Rycke
In het weekend van 20 en 21 juli werd er in de festivalhal in Berlare een grote benefiet georganiseerd voor de Vintage Car Shop, die eerder dit jaar getroffen werd door een zware brand. Er was een eetfestijn, en er werd onder meer een auto verloot om zo geld in te zamelen. 

Meer dan duizend personen kwamen langs op de benefiet om het koppel van de uitgebrande garage te steunen. “We moesten iets doen na deze verschrikkelijke gebeurtenis, maar we hadden nooit durven dromen dat het zo een succes ging worden”, klinkt het. De vijftig vrijwilligers die hebben meegewerkt aan de benefiet konden dan ook een cheque van 23.461, 52 euro overhandigen aan het getroffen gezin. Een heel groot bedrag waar ze ook duidelijk van onder de indruk waren. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jean Pierre Vande Walle

    Supsuper goed voor de mensen van vintage top groeten Jp

  • MARTINE STRYNCKX

    In tijden van nood kent men zijn echte vrienden!!!