Benefiet bij Wheels 4 Animals

Wheels 4 Animals organiseert dit weekend een benefiet ten voordele van verschillende projecten die dieren helpen. Er is onder andere een opleiding van politiehonden te volgen.

Cindy Van de Winckel heeft een hondenkapsalon in Overmere en vangt geregeld diertjes op. "Verschillende mensen wilden daarom geld voor mij inzamelen. Maar ik vond het een beter idee om een vereniging op te richten die geld inzamelt voor projecten met beesten", zegt Cindy. Wheels 4 Animals organiseert zondagnamiddag een benefiet in de gemeenteschool. "Heel wat eigenaars van oldtimers en tuningwagens tonen er hun auto's. Kinderen kunnen deelnemen aan een ponyrit en er zijn tal van kraampjes die dierenmaterialen verkopen", vertelt Cindy. "Zo zal ik mijn zelfgebakken hondenkoekjes verkopen, een andere dame maakt kadertjes met leuke hondenspreuken. De Belgian K9 Friends tonen hoe ze honden opleiden. Blue Chevy zorgt voor de muziek."


Cindy kreeg hulp van heel wat dierenvrienden. "Dankzij Tracy en Barry hebben we een massa aan tombolaprijzen." De opbrengst van de benefiet zondag gaat naar Canisha assistentiehonden in Wetteren, KatThuis in Hamme, Kim Peelman die zwerfkatten steriliseert en Belgium Bastards uit Eksaarde. Zij zetten zich in voor verwaarloosde pony's en paarden." De benefiet vindt plaats van 14 tot 17 uur in de gemeenteschool. (KDBB)