Aquafin opent nieuwe zuiveringsinstallatie in Berlare

Aquafin opent zijn nieuwe waterzuiveringsinstallatie voor het publiek.
Aquafin Aquafin opent zijn nieuwe waterzuiveringsinstallatie voor het publiek.
Op zondag 2 juni opent Aquafin de deuren van de nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie voor het publiek. De opening kadert in het teken van Tournée Locale in Berlare. De buurtbewoners kunnen er een rondleiding krijgen van een half uur, en zo de uitleg krijgen over de hoe het zuiveringsproces verloopt. 

De nieuwe zuiveringsinstallatie zuivert het water van bijna 18.000 inwoners, waarna het via een zijwaterloop in de Zeeschelde wordt geloosd. De zuivering komt de kwaliteit van het water zeker ten goede. Wie interesse heeft om kennis te maken met de werking, kan langskomen op Sluis 64 in Berlare. De rondleidingen zijn voorzien om 14 uur, 14.30 uur, 15 uur en 15.30 uur. Na de rondleiding krijgt elke bezoeker een drankje aangeboden. 

Inschrijvingen kunnen via contact@aquafin.be of op het telefoonnummer 03 450 45 45. Hier kan je vermelden met hoeveel personen je komt en op welk tijdstip je wil komen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.