Acht autospiegels beschadigd in Overmere: politie op zoek naar slachtoffers en mogelijke getuigen

Geert De Rycke
Enkele vandalen hebben zondagavond verschillende autospiegels beschadigd. De feiten speelden zich af tussen de Kruisstraat en de Baron Tibbautstraat ter hoogte van nummer 56. 

De politie van Berlare/Zele werd zondagavond omstreeks 22.15 uur op de hoogte gesteld van de schade aan de spiegels en kwam ter plaatse een kijkje nemen. De feiten speelden zich vermoedelijk af tussen 21.15 en 22.15 uur. De politie stelde schade vast bij acht voertuigen. Niet alle eigenaars van de beschadigde wagens konden meteen gecontacteerd worden. De politie roept daarom op aan mogelijke slachtoffers om zich vandaag alsnog te melden. Daarnaast wordt ook aan getuigen gevraagd om zich te komen melden. Slachtoffers en getuigen kunnen altijd contact opnemen met de politiezone Berlare/Zele via het nummer 052/45. 98. 45. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.