15 hoge bi’s rijden fietstocht van 75 kilometer naar Kortrijk voor Warmste week

Geert De Rycke
Maandagochtend rond 9 uur zijn in Overmere vijftien fietsers met een hoge bi vertrokken richting Kortrijk voor een fietstocht van ongeveer 75 kilometer lang. Geen evidente operatie met zo een hoge fiets, maar voor het goede doel hebben defietsers er zeker iets voor over. “Dat we dan ook nog eens een mooie som geld kunnen afgeven voor het goede doel is fantastisch”, zegt Pieter Janssens. 
Geert De Rycke

Met een gemiddelde snelheid van 15 kilometer per uur vertrokken de vijftien moedige fietsers met hun hoge bi richting Kortrijk, waar dit jaar de Warmste week georganiseerd wordt. Op dit moment zitten de fietsers bijna aan de helft van hun tocht. Er werd geld ingezameld voor OIGO vzw, een vereniging uit Laarne die zich inzet voor mensen met kanker. “We hebben overal spaarpotten geplaatst en de mensen konden ook geld overschrijven”, zegt Janssens. “In totaal hebben we een mooi bedrag van 5.900 euro ingezameld dat we vandaag kunnen overhandigen”, klinkt het. 

Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.