Exclusief voor abonnees

Veehouders uit de regio vrezen voor komst van wolf Billy: “Waarom vangt men de wolf niet? Hij hoort hier niet thuis”

Jozef De Borger bij zijn schapen
Marc Aerts Jozef De Borger bij zijn schapen
“Dat beest moet niet dood, maar waarom verplaatsen ze het niet?” Eigenaars van vee in de regio van Duffel, Lier en Berlaar leven dezer dagen in onrustige tijden, nu wolf Billy er nog steeds ronddwaalt. De vrees dat het dier zich voorgoed zal settelen in de regio is groot, al roept er niemand om zijn dood. “Het dier verplaatsen is zinloos én tijdrovend”, klinkt het bij Welkom Wolf.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ronald Van Ee

    Dat is de oplossing !vang hem en plaats hem maar bij de buren hij hoort hier niet thuis ! Waar is zijn huis eigenlijk mischien wonen er daar nu mensen dus vang die en verplaats die want die horen daar niet ! Ons kippen hok is al tweemaal geplunderd door een vos en een marter moet ge die ook vangen omdat ze hier niet thuis horen en gewoon bij de buren zetten? Of misschien moet ik beter mijn hok aanpassen ? Want ik woon in zijn leefgebied !