Zes hardrijders moeten onmiddellijk rijbewijs inleveren

belga
De lokale politie van Beringen/Ham/Tessenderlo zette vorige week opnieuw intensief in op hardrijders. Bij snelheidscontroles dienden maar liefst zes bestuurders het rijbewijs onmiddellijk in te leveren.

De snelheidscontroles vonden plaats in Beringen tussen 17 en 2 uur langs de Hasseltsesteenweg, de Koerselsesteenweg, Molendijk, de Paalsesteenweg, de Kasteletsingel-Zuid en de Koolmijnlaan. In totaal werden 2.527 voertuigen gecontroleerd. 147 bestuurders reden te snel.

Er werden snelheden gemeten van 138, 121 en 120 km/uur waar 70 km/uur toegelaten is. Op de Kasteletsingel-Zuid reden 2 chauffeurs 150 km/uur waar 90 km/uur toegestaan is. Er werden 5 pv’s opgesteld voor het gebruik van de GSM achter het stuur. Eén bestuurder werd beboet voor het ontbreken van een kinderzitje in de wagen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.