Wesley Jeunen nieuwe voorzitter van N-VA Beringen

Ondervoorzitter Wim Thijs en voorzitter Wesley Jeunen.
RV Ondervoorzitter Wim Thijs en voorzitter Wesley Jeunen.
De leden van N-VA Beringen hebben een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Wesley Jeunen is de nieuwe voorzitter. Jeunen deed de voorbije jaren als OCMW- en gemeenteraadslid veel ervaring op. Wim Thijs is ondervoorzitter. Hij vervoegde N-VA als kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. 

“Nu N-VA in Beringen in de meerderheid zit, kunnen we van binnenuit meewerken aan een beleid voor en door de burger”, zegt Jeunen. “Het is voor ons altijd al cruciaal geweest om te weten wat er leeft bij de bevolking. De afgelopen jaren hebben we daarom de klimaat in uw straat-actie georganiseerd. We zetten nu opnieuw concrete acties op poten om de voeling met de Beringenaar nog te versterken.”

In totaal telt de bestuursploeg van N-VA Beringen 26 geëngageerde mensen waarbij alle leeftijden en deelgemeenten vertegenwoordigd zijn. Eerste uitdaging worden de verkiezingen van 26 mei. Met Werner Janssen op de vijfde plaats federaal en Jessie De Weyer op de zevende plaats Vlaams heeft Beringen twee prominente plaatsen op de lijst.

De bestuursploeg van N-VA.
RV De bestuursploeg van N-VA.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.