Vierde editie ‘Lokale Helden’ op Lutgartsite

Stad Beringen
CultuurCentraal (CC Beringen, CC Casino Houthalen, CC Leopoldsburg en GC Tentakel Zonhoven), de dienst Jeugd & Sport Beringen, jeugdhuis Club 9, jeugdclub Beverlo en jeugdhuis Nachtwacht slaan op vrijdag 26 april de handen in elkaar voor de vierde editie van Lokale Helden.

Lokale Helden is een initiatief van Poppunt, het Vlaamse aanspreekpunt voor muzikanten, dj’s en producers, en staat ondertussen bekend als het grootste muziekfeest van Vlaanderen en Brussel. De hotspot voor deze editie is het voormalig scholencomplex Sinte-Lutgart in Beringen. “Als stadsbestuur dragen we onze muziekscene een warm hart toe en willen we onze lokale helden aan een zo breed mogelijk publiek tonen. Voor deze editie plaatsen we niet alleen lokaal muzikaal talent in de kijker, maar hebben we het programma ook opengetrokken naar workshops, een expo en lokaal ondernemerschap”, zegt schepen van Cultuur An Moons (VOLUIT).

Onder de titel ‘Lokale Ondernemershelden’ zullen jongeren via inspiratiesessies worden geïnformeerd over de mogelijke begeleidingstrajecten naar creatief ondernemerschap, waar Club 9 hen gratis in kan ondersteunen. Lokale Helden is gratis start om 15.30 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.