Twee motorrijders zwaargewond na knal tegen flank van overstekende wagen

De motorrijders knalden tegen de flank van een overstekende auto.
RTZ De motorrijders knalden tegen de flank van een overstekende auto.
Na een zwaar verkeersongeval tussen een auto en twee motorrijders is de avondspits op de Paalsesteenweg in Beringen dinsdagavond bijzonder moeizaam verlopen. De motorrijders knalden in de flank van de overstekende wagen en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

De automobilist wilde in de namiddag het plantencentrum aan de Paalsesteenweg verlaten en de rijbaan oversteken. Daarbij kwam het tot een botsing met twee motorrijders die op de linkerrijstrook richting het centrum van Beringen reden. De klap was zo hevig dat één van de slachtoffers enkele meters werd weggeslingerd. Beide slachtoffers zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. 

Meteen zorgde het ongeval voor aanzienlijke verkeershinder. Alleen bestuurders richting Paal konden nog stapvoets voorbij het ongeval. Al het verkeer naar Beringen werd tijdens de avondspits omgeleid via de lokale binnenwegen. Een verkeersdeskundige kwam dinsdagavond de precieze omstandigheden van het ongeval onderzoeken. Kort na 17 uur konden takeldiensten de rijbaan weer vrijmaken. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.