Stadsapp al 900 keer gedownload

De app kan je nu downloaden
RV De app kan je nu downloaden
Een tiental dagen na de lancering van de stadsapp Beringen werd deze al 900 keer gedownload. “We nodigen iedereen uit om dit ook te doen en de app aan te raden bij je buren, zo maken we Beringen digitaal sterk”, onderstreept schepen van Communicatie Anne Wouters-Cuypers (CD&V).

Dankzij de stadsapp krijgen Beringenaren meteen info over bijvoorbeeld activiteiten of wegenwerken in hun buurt. Ze kunnen ook een beroep doen op de stadsdiensten via het thuisloket dat 24 op 24 paraat staat. Ook handelaars, clubs, verenigingen en zorgverstrekkers kunnen via deze app communiceren met inwoners, klanten en leden. Intussen zijn er al bijna 50 handelaars en 40 verenigingen geregistreerd. Binnenkort zal de werking van buurtplatformen eveneens via de stadsapp getest worden. Tijs Lemmens (Voluit) reageert meteen kritisch op het positieve nieuws. “Een succes kan je niet afwegen op basis van downloads, het is logisch dat mensen dit uit nieuwsgierigheid doen.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.