Snelheidsplan aangepast

De gekende voorrang markeringen op de weg
Foto Vanthuyne De gekende voorrang markeringen op de weg
In het kader van het snelheidsplan zullen de komende weken enkele werken worden uitgevoerd. In eerste instantie worden de verkeersborden aangepast. Daarna worden ook de markeringen op de weg aangepast.

“De oude voorrang van rechts borden (B17) en markeringen werden inmiddels verwijderd”, zegt schepen van Openbare Werken Jean Vanhees (CD&V). Voor deze werkzaamheden werd een strakke planning opgemaakt. De Laakstraat, Molenaarstraat, Laardijkstraat, Poelakkerstraat en Wystekken werden reeds aangepast. Pannehoefstraat, Leemstraat, Fonteintjesstraat, Uitkijktorenlaan en Heihoevenweg werden inmiddels ook afgewerkt. De Schomstraat en Bosstraat staan ingepland voor deze week. Begin maart is het dan de beurt aan de Schansvijverstraat. De werkzaamheden op de Schaffensesteenweg worden afgestemd met de markeerder, hiervan is de datum nog niet bekend. Schrikheidestraat, Tervantstraat, Rijsselstraat, Deurnestraat en zijstraten krijgen dit voorjaar nog de B17 (voorrang van rechts) markeringen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.