Pedagogische studiedag op Spectrumcollege

De leerlingen (foto) krijgen een verlengd weekend.
Mine Dalemans De leerlingen (foto) krijgen een verlengd weekend.
Het Spectrumcollege organiseert op maandag 4 februari een grootse pedagogische studiedag voor personeelsleden. “Gezien we in een snel evoluerende samenleving leven, zijn we van mening dat wij voldoende aandacht moeten schenken aan de voortdurende professionalisering van al de personeelsleden”, klinkt het bij de school.

De leerlingen zullen die maandag genieten van een verlengd weekend. Alle personeelsleden van het Spectrumcollege gaan aan de slag op de campus. Ook de teams van campus Lummen en Paal zullen deelnemen aan deze dag. In de voormiddag zullen ongeveer 350 leerkrachten, opvoeders, directies enzovoort deelnemen aan een twintigtal workshops. Naast enkele praktische workshops worden er voornamelijk pedagogische workshops aangeboden: diversiteit in de klas, het kwetsbare tienerbrein, klasmanagement, differentiëren, motiverend lesgeven, groeigerichte feefdback geven, het verhogen van motivatie enzovoort.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.