Opendeurdag bij hockeyclub ‘Black Bears’

Black Bears Beringen, let ook op de sponsor in het midden
Black Bears Beringen Black Bears Beringen, let ook op de sponsor in het midden
Op zondag 26 mei is er de opendeurdag van hockeyclub Black Bears uit Beringen. Deze opendeurdag vindt plaats in combinatie met een feestje naar aanleiding van het einde van het seizoen 2018-2019.

De happening zal plaatsvinden aan het Mijnstadion van Beringen-Mijn. “Wij voorzien tegen een kleine bijdrage een snackbar en drankjes om bij te babbelen over het voorbije seizoen. Er is de mogelijkheid om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen zodat wij de nieuwe teams voor competitie tijdig kunnen samenstellen. Uiteraard kan je ook eens een spelletje hockey meespelen met onze leden. We starten het volgende seizoen trouwens met kleuterhockey en trimhockey (voor sportieve ouders en volwassenen)”, klinkt het bij de club.

Voor meer info kan je mailen naar hockeyberingen@gmail.com, facebookpagina Hockeyclub Beringen of de nieuwe website www.blackbearsberingen.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.