Nieuw inschrijvingssysteem voor vrijetijdsaanbod

Kinderen, jongeren én volwassenen die willen deelnemen aan het aanbod, zoals de KIA-activiteiten en Start to Sport, schrijven vanaf de krokusvakantie in via i-School.
Stad Beringen Kinderen, jongeren én volwassenen die willen deelnemen aan het aanbod, zoals de KIA-activiteiten en Start to Sport, schrijven vanaf de krokusvakantie in via i-School.

Een nieuw uniform online systeem moet het vrijetijdsaanbod overzichtelijker en duidelijker maken voor de inwoners. Vanaf de krokusvakantie wordt dit ingevoerd. “Kinderen, jongeren én volwassenen die willen deelnemen aan het aanbod, zoals de KIA-activiteiten en Start to Sport, schrijven vanaf dan in via i-School. De Buitenschoolse Kinderopvang van de stad gebruikt dit inschrijvingssysteem al een tijdje”, zegt schepen voor Vrije Tijd Dave Schops (sp.a). Het nieuwe digitale online inschrijfsysteem moet het aanbod ook toegankelijker maken voor ouders. Bovendien biedt dit systeem de mogelijkheid om gezinnen met een sociaal statuut of een beperkt budget, een sociaal tarief toe te kennen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tom Janssen

    Leuk dat Kia aanbod. Jammer genoeg niets voor werkende ouders, want die activiteiten zijn gedaan om 15u, en dan zijn de werkende ouders helaas nog niet klaar om de kinderen af te halen.