Jubileumeditie van eindejaarsactie

Affiche van de Eindejaarsactie
Stad Beringen Affiche van de Eindejaarsactie
Dit jaar doen er opnieuw 53 handelaars uit Beringen mee aan de eindejaarsactie. Het is dit jaar een jubileumeditie, want de actie wordt al voor de tiende keer georganiseerd. Vanaf 1 december ontvangt elke klant een invullotje om kans te maken op een waardebon. In totaal is er meer dan 8.000 euro aan waardebonnen te winnen.

Vanaf 1 december krijgen de klanten bij de deelnemende handelszaken, gedurende de hele maand, bij elke aankoop een invullotje. Met het lotje maakt men kans op talrijke waardebonnen bij de 53 deelnemende handelszaken. “Het is dit jaar de tiende editie van de eindejaarsactie en dat wordt gevierd! Stuur een mailtje naar ondernemen@beringen.be en maak kans op een extra prijs”, zegt schepen van Lokale Economie en Middenstand Werner Janssen (N-VA) trots. De winnaars zullen persoonlijk gecontacteerd worden in de loop van januari.

Ruggengraat van samenleving

“Beringenaren die werken en ondernemen, vormen de ruggengraat van onze samenleving. Zij maken onze welvaart mogelijk. Ondernemers die risico durven nemen, verdienen daarvoor erkenning en steun. Kom dus tijdens de eindejaarsdagen gezellig winkelen in onze stad en maak kans op mooie prijzen”, besluit de schepen.

Deelnemers herkent men aan de affiche die in de winkel hangt, eveneens terug te vinden via www.beringen.be/Ondernemen/Eindejaarsactie2019.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.