Engels Logistics ‘ambassadeur van het jaar’
van maatwerkbedrijven

(vlnr.) Johan Bongaerts (algemeen directeur Bewel), Tom Ketels (commercieel directeur Bewel), ambassadeur Pascal Swinnen (commercieel directeur Engels Logistics) en Francis Devisch (directeur Groep Maatwerk).
Karolien Coenen (vlnr.) Johan Bongaerts (algemeen directeur Bewel), Tom Ketels (commercieel directeur Bewel), ambassadeur Pascal Swinnen (commercieel directeur Engels Logistics) en Francis Devisch (directeur Groep Maatwerk).
Groep Maatwerk, de koepel van maatwerkbedrijven in Vlaanderen, benoemt het Berings bedrijf Engels Logistics tot ‘ambassadeur van het jaar’. Dat dankt de leverancier van verpakkingsoplossingen aan de intense samenwerking met Bewel.

De keuze van Groep Maatwerk voor Engels Logistics heeft een sterke symbolische waarde. “In de bedrijfswereld leeft de perceptie dat enkel grootschalige bedrijven en multinationals baat hebben bij een samenwerking met maatwerkbedrijven. Ook voor KMO’s liggen er echter veel kansen in de sociale economie”, zegt kersvers ambassadeur Pascal Swinnen.

Blindelings vertrouwen

Afhankelijk van de nood zijn er 2 tot 20 Bewel-medewerkers aan de slag, zowel bij Engels zelf als in de Bewel-werkplaats. “De samenwerking met Bewel helpt ons om pieken in onze productie op te vangen. Dit laat ons toe om flexibel in te spelen op vragen van onze klanten”, legt Pascal uit. “We vertrouwen hun mensen blindelings. Ze ontlasten ons op verschillende manieren. Zo voorzien zij bakken bijvoorbeeld van barcodes, een taak die met uiterste precisie dient uitgevoerd te worden.” Het komende jaar wil Engels Logistics bedrijven blijven aansporen om de samenwerking met een maatwerkbedrijf in overweging te nemen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.