Exclusief voor abonnees

Céline Schraepen koppelt Instagramdrukte met mama zijn: “Zeg van mij wat je wil, maar over mijn kind moet je zwijgen” 


Mine Dalemans
Meer dan een half miljoen volgers heeft Céline Schraepen op Instagram. Verder gunt ze via YouTube-kanaal ‘Nice Family’ 28.000 abonnees een blik in haar privéleven. Tel daarbij twee webshops en de ene buitenlandse fotoshoot na de andere, en je hebt het leven van een rasechte influencer. “Velen willen dit leven, maar liefst zonder er tijd in te steken”, zegt ze.

Al acht jaar draait Céline Schraepen mee als topinfluencer in Vlaanderen, lang voordat Instagram zelfs doorbrak bij de massa. Met haar beste vriendin Talisa Loup had ze zelfs meer dan 1 miljoen volgers. Vandaag combineert ze haar aparte job op sociale media met die van voltijdse mama. Eens horen hoe dat vlot.

Ben je het leven van influencer na acht jaar nog niet moe? 

“Nee, het is vermoeiend natuurlijk, maar elke job heeft wel ‘nadelen’. Toch? Ik kan me bijvoorbeeld niet ziek melden. Ik moet altijd aanwezig zijn, online, want anders gebeurt er niets en vallen de zaken stil.” 

Kan dat zo snel kelderen?

“Toch wel. Ik kan het tegenwoordig wel beter afwegen. Vroeger kon ik blijven gaan, maar vandaag stel ik vaker prioriteiten. Zéker met de geboorte van Noah. Maar zowel mijn man Nick als ikzelf kunnen soms blijven gaan, ook in de weekends. Het leven van zelfstandigen zeker?”

Mine Dalemans

Volgers zien vooral mooie foto’s. Kruipt daar zoveel tijd in? 

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.