Exclusief voor abonnees

Céline Schraepen koppelt Instagramdrukte met mama zijn: “Zeg van mij wat je wil, maar over mijn kind moet je zwijgen” 


Mine Dalemans
Meer dan een half miljoen volgers heeft Céline Schraepen op Instagram. Verder gunt ze via YouTube-kanaal ‘Nice Family’ 28.000 abonnees een blik in haar privéleven. Tel daarbij twee webshops en de ene buitenlandse fotoshoot na de andere, en je hebt het leven van een rasechte influencer. “Velen willen dit leven, maar liefst zonder er tijd in te steken”, zegt ze.

Al acht jaar draait Céline Schraepen mee als topinfluencer in Vlaanderen, lang voordat Instagram zelfs doorbrak bij de massa. Met haar beste vriendin Talisa Loup had ze zelfs meer dan 1 miljoen volgers. Vandaag combineert ze haar aparte job op sociale media met die van voltijdse mama. Eens horen hoe dat vlot.

Ben je het leven van influencer na acht jaar nog niet moe? 

“Nee, het is vermoeiend natuurlijk, maar elke job heeft wel ‘nadelen’. Toch? Ik kan me bijvoorbeeld niet ziek melden. Ik moet altijd aanwezig zijn, online, want anders gebeurt er niets en vallen de zaken stil.” 

Kan dat zo snel kelderen?

“Toch wel. Ik kan het tegenwoordig wel beter afwegen. Vroeger kon ik blijven gaan, maar vandaag stel ik vaker prioriteiten. Zéker met de geboorte van Noah. Maar zowel mijn man Nick als ikzelf kunnen soms blijven gaan, ook in de weekends. Het leven van zelfstandigen zeker?”

Mine Dalemans

Volgers zien vooral mooie foto’s. Kruipt daar zoveel tijd in? 

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.