Beringen zoekt mensen voor eerste klimaattafel

Beringen roept al haar burgers, bedrijven, scholen, verenigingen en organisaties op om haar of zijn steentje bij te dragen.
Photo News Beringen roept al haar burgers, bedrijven, scholen, verenigingen en organisaties op om haar of zijn steentje bij te dragen.
De stad Beringen tekende eind 2017 het burgemeestersconvenant voor klimaat en energie. Daarmee heeft de stad zich geëngageerd om tegen 2030 haar CO2-uitstoot te reduceren met 40% en zich aan te passen aan de klimaatverandering. 

“Om deze doelstelling te realiseren zijn we actueel bezig met de opmaak van een klimaatactieplan 2030. Dit kunnen we echter niet alleen, het klimaat is immers ook van iedereen, Beringen roept bijgevolg al haar burgers, bedrijven, scholen, verenigingen en organisaties op om haar of zijn steentje bij te dragen”, legt schepen van Milieu Tijs Lemmens (VOLUIT) uit. 

De eerste klimaattafel vindt op 21 oktober vanaf 19 uur plaats in de cafetaria van het Spectrumcollega. Inschrijven daarvoor kan via de milieudienst (milieu@beringen.be). Vermeld je naam, e-mailadres, telefoonnummer en twee voorkeurthema’s waarover je wil meepraten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.