Beringen zoekt genomineerden voor Cultuurprijs

De Cultuurprijs
Stad Beringen De Cultuurprijs
De stad Beringen is op zoek naar genomineerden voor de Cultuurprijs. Verenigingen of vrijwilligers die zich op sociaal–cultureel vlak verdienstelijk hebben gemaakt, komen in aanmerking. 

De uitreiking van het eremetaal (en de bijhorende vijfhonderd euro) vindt plaats op 11 december in OC De Buiting. De uitreiking is een feestelijk evenement waarbij cultuur in al haar facetten in de kijker wordt gezet door de stedelijke cultuurraad. “Cultuur leeft en in Beringen heel zeker met zoveel vrijwilligers en verenigingen die actief zijn”, stelt schepen voor Cultuur An Moons (VOLUIT). Tot 27 oktober is het mogelijk een vrijwilliger of een vereniging met een bijzonder waardevolle culturele inbreng voor te dragen. Het formulier en het reglement is verkrijgbaar bij de cultuurdienst via cultuur@beringen.be of op 011/45.03.18. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.