Beringen bereikbaar via WhatsApp

Je kan het nummer niet bellen of sms’en, maar de stad is wel te bereiken via WhatsApp elke weekdag tussen 9 en 12 uur.
RV Je kan het nummer niet bellen of sms’en, maar de stad is wel te bereiken via WhatsApp elke weekdag tussen 9 en 12 uur.

Vanaf nu kan je als Beringenaar ook meldingen, vragen en suggesties doorsturen via WhatsApp. De stad is hiermee één van de eerste steden die deze gratis online berichtendienst aanbiedt en wil zo inspelen op de toenemende behoefte van inwoners om digitaal in contact te komen met de stad. “Want een stad is pas slim als ze de brug slaat tussen de juiste technologie om te communiceren en de behoeftes van haar burgers”, stelt burgemeester Thomas Vints (CD&V). “Door verschillende contactmogelijkheden aan te bieden, verlagen we de drempel en komen we tegemoet aan de diversiteit van onze stad.” Het WhatsApp-nummer van de stad Beringen is 0474/74.92.03. Het mobiele nummer kan enkel gebruikt worden om WhatsApp- berichten te sturen. Het is niet mogelijk om op dit nummer te bellen of te sms’en. Antwoorden mag je verwachten op een weekdag tussen 9 en 12 uur. Op korte termijn wil men in de stad ook werken met zendlijsten die info verspreiden over grotere evenementen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.