‘Engie Parkies’ komt naar Beringen

Parkies doet in totaal gedurende zeven weken vijftien Vlaamse toplocaties aan, goed voor 108 concerten. “
Henk Deleu Parkies doet in totaal gedurende zeven weken vijftien Vlaamse toplocaties aan, goed voor 108 concerten. “
Naast Maasmechelen en Genk kan je dit jaar ook in Beringen genieten van het gratis familiefestival ‘Engie Parkies’.

‘Engie Parkies’ was vorig jaar goed voor 250.000 bezoekers en is toe aan haar 29ste editie. In totaal doet het gedurende zeven weken vijftien Vlaamse toplocaties aan, goed voor 108 concerten. “We brengen de mensen tijdens de zomermaanden samen om met familie, buren, vrienden en kennissen op de mooiste groene plekken in hun leefomgeving te genieten van een bijzondere avond”, vat organisator Steve Verhaeren samen. Daarbij is extra aandacht voor maximale afvalbeperking.

Tijdens de openingsweek komen ‘De Parkies’ op donderdag 4 juli voor de eerste keer naar het Park van Beverlo in Beringen. Aansluitend volgen er nog 6 concerten op de locatie. Schepen van evenementen Werner Janssen (N-VA) spreekt van het begin van een nieuwe traditie: “Ook in de zomermaanden pakken we uit met een divers en gevarieerd ‘belevingsaanbod’ en in dat kader zijn ‘De Parkies’ een perfecte aanvulling en verbreding.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.