Zes inwoners zetten tuin open voor gratis concerten

Gratis tuinconcerten
RV Gratis tuinconcerten

Zondag 19 mei is er in Zandvliet een nieuwe editie van ‘Talent in de tuin’. Het zijn gratis kleinschalige tuinconcerten doorheen het district met verschillende muziekgenres. Zes talentvolle muziekbands, en gastvrije tuineigenaars, zijn de ingrediënten voor dit evenement. Bezoekers kunnen fietsend, of wandelend, van de ene tuin naar de andere. In elke tuin houden verenigingen of bewonersgroepen de bar open. 

Alle optredens duren 30 minuten en starten stipt om 14, 15, 16 en 17 uur. In de Kapeltuin Hagelberg is dat Hans Mortelmans en Groep. Bij de familie De Lie, Schouwvegerstraat 15 in Berendrecht, is er een optreden van het koperensemble. Pop & Jazz is te beluisteren bij de familie Baltussen, Suikervoetpad 25, Zandvliet. De familie Van Iersel, Ruytermansweg 67 in Zandvliet koos voor acoustic oldies. Het zangkoor Allemaal Zangers is te horen bij Blidscap vzw, Conterscherp 98, Zandvliet. Tot slot is er een optreden van The Roger Lesley Band - Sixties on the Rock, bij de familie Vliegen, Walenhoek 23, in Zandvliet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.