Vrijetijdscentrum organiseert filmmarathon Terug naar Oosterdonk

Film in vrijetijdscentrum
Alfons Schryvers Film in vrijetijdscentrum
Op 1 november kunnen liefhebbers van de tv-serie Terug naar Oosterdonk alle 6 afleveringen in één dag herbekeken in Vrijetijdscentrum De Schelde.

De meermaals bekroonde reeks over het fictieve polderdorp Oosterdonk is nog altijd één van de mooiste Vlaamse televisieseries. Verschillende scènes zijn in Berendrecht, Zandvliet en Lillo opgenomen vanwege het authentieke karakter van de huizen en straten. In Vrijetijdscentrum De Schelde worden de zes afleveringen van de reeks op groot scherm vertoond. In totaal liefst 320 minuten kijkplezier. Na de eerste twee afleveringen is er een middagpauze, ingericht als koffietafel, met maaltijd. Na de vierde aflevering volgt opnieuw een pauze. Na de laatste aflevering kan u in de foyer bijpraten en herinneringen ophalen. De voorstelling heeft plaats op vrijdag 1 november van, 10 tot 17 uur, in Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66 in Zandvliet. Tickets kosten 12 euro inbegrepen het middagmaal en 1 drankje. Inschrijvingen via www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.